Zamieszczone przez maksiu
jak otworzyć lampy w octavia 2 FL
Zwiń
X
-
jak otworzyć lampy w octavia 2 FL
witam
jak w temacie próbowal ktoś otworzyc lampy ?? może jakies podpowiedzi ?
Pytam bo na innych forach skody znalazłem takie zdjęcia czarnych odbyśników . zaciekawił mnie temat pomalowania swoich
poniżej link
[ Dodano: Sro 30 Paź, 13 20:03 ]
tutaj fotoZałączone plikiWBSdesign
-
-
Zamieszczone przez webski1.9tdizmartwiłeś mnie troszea chciałem sobie zrobić prezent na święta;D
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Ja ze 4 lata temu rozklejałem w Maździe 323F '98 i powiem, że drugi raz już bym tego nie robił. Mnóstwo paprania, dłubania i zabawy a po ponownym sklejeniu łączenie wyglądało brzydko i nie dał bym ręki, że było w 100% szczelne, chociaż starałem się to robić dokładnie.
Wiem, że to nie ta marka, ale chodzi mi o to, że sam a robota nie jest tak łatwa i szybka jak się wydaje na pierwszy rzut oka.
-----------------------
edit:
Ja akurat rozgrzewałem suszarką do włosów a nie w piekarniku. Na początku celowałem normalnie z ręki ale jak zobaczyłem, że to nie działa, to nakryłem lampę pudełkiem kartonowym, wsunąłem pod spód wylot suszarki do włosów i pudło nakryłem kocem. Zostawiłem tak na 10-15 min i później podważając klosz śrubokrętem można było go rozkleić.
Komentarz
-
-
Chłopaki z ECU rozklejali latem - lampa na maskę i stała w słońcu kilka godz - temp pow +30'C, pewnie na takiej lampie dużo więcej - i elegancko puszczałoByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz